Home

Producten

Projecten

Vacature

Contact

Sponsoring

 

Het bedrijf

Productieproces

Keurmerken

Keurmerken

Komokeur

Een producent c.q. leverancier krijgt een ®KOMO-kwaliteitsverklaring als het product of dienst dat zij levert voldoet aan de eisen zoals die zijn gesteld in de zogenaamde nationale beoordelingsrichtlijn. Een beoordelingsrichtlijn vermeldt ondermeer eisen waaraan een product of dienst moet voldoen.

Een beoordelingsrichtlijn wordt vastgesteld door het College van Deskundigen van SKH nadat deze door betrokken marktpartijen en in samenwerking met de Harmonisatie Commissie Bouw van de Stichting Bouwkwaliteit is aanvaard als nationaleSKH logo beoordelingsrichtlijn.

Ons Komo keurmerk is afkomstig van de onafhankelijke Stichting Keuringsbureau Hout, SKH, die elk certificering in de hout- en bouwbranche regelt en daarmee de kwaliteit van houtproducten en houtconstructies bevordert.

 

PolitiekeurmerkHet Politiekeurmerk Veilig Wonen® is er voor iedereen. Of u nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuw te bouwen huis of flat. U kunt inbrekers vóór zijn door uw woning aan te (laten) passen aan de eisen van het Certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw ramen en deuren zijn aangepast en dat de sloten van uw voordeur en ramen minder makkelijk te forceren zijn. Met andere woorden, u voelt zich weer veilig in uw eigen huis!

 

Machinaal Timmerbedrijf
H. Van Halteren BV

Gouden Rijder 10
4879 AW Etten-Leur

T 076-5035302
F 076-5014155
E info@tifa-halteren.nl

© TilubaWebdesign / 2009